Hej och välkommen till Hommansby uf:s hemsidor!

Visionen med hemsidorna är att fungera som en slags anslagstavla för byyssare samt att skapa gemenskap och intressanta diskussioner. Kommer troligtvis att ta sin tid tills vi hittar rätt men eftersom sidorna är skräddarsydda så kommer vi i nåt skede hitta de rätta ingredienserna bara vi fortsätter utveckla.

Nyligen lanserade vi ett gemensamt fotoalbum för byyssare. Skickade användarnamn och lösenord med årets infobrev så att det är specifikt för oss här i byn. Du kan skapa ett eget användarnamn och lösenord om du vill ladda upp bilder eller rätta/skriva mer information om någon bild (Lösenordet hashas och saltas i databasen så bara du kommer åt kontot). Om någon bild anses vara olämplig kan den flaggas, vi tar kontakt och raderar bilden genast isf. Vi har inte nån direkt riktlinje i hur gammal bilden måste vara ifall du vill ladda upp en bild.

Fotoalbumet är ännu i beta stadie, d.v.s vi fortsätter att göra förbättringar på det.

En annan vision är att ha ett gemesamt diskussions forum.

För att vara så transparent som möjligt och för att locka andra devvare i byyn så finns koden till sidorna tillgänglig här https://bygdis.fi/static/git

<--- tibaks